Seilkurs for damer 2022

Vi kan kjøre igang nye damekurs! ♀

Hva med et 2 dagers seilkurs på S/Y Eskalope helt og holdent tilrettelagt for damer?

(For ordens skyld: båten er oppvarmet!)

Kursene inneholder det man trenger å kunne heise, trimme og reve seil, styre på lus, legge til og legge fra. Øvelsene gjøres under trygge forhold, og vi øver lenge nok til at alle er trygge på det!

 

Kurset vil inneholde elementer av alt fra grunnleggende seilteori, seiltrim, navigasjon, nattseilas, godt sjømannskap, sjøveisregler, sikkerhet og nødprosedyrer, utkikk, rortjeneste, MOB, fortøyning og planlegging.

Kursavgift for 2-dagers (fredag til søndag) spesialkurs for damer er kr. 4590,- inkludert mat!

Prisen inkluderer overnatting i båten inkl. dieselforbruk, havneavgifter, mat, varme og kaffe. Spiser vi i land betaler alle for seg. (Forbehold om Corona-retningslinjer!)

Det er plass til 4-5 deltakere, og det kan fort bli fullt. Ta kontakt om det er noe du lurer på!

Det vil være mulig å avlegge eksamen i ICC (Internasjonalt båtførersertifikat) etter endt kurs. Når det gjelder ICC, koster vanligvis eksamen kr. 2990,-, og tar rundt tre timer pr kandidat. Kursdeltakere får imidlertid 20% rabatt på eksamen hos meg enten de velger å ta den umiddelbart eller på et senere tidspunkt. (Eksamen forutsetter at kandidaten innehar Båtførerbevis eller tilsvarende dokumentert kompetanse. Det er ikke nødvendig med ICC-eksamen for å få utbytte av kurset).

Kursboka må kjøpes i tillegg, og denne kan vi anbefale enhver skipper å ha i hylla uansett: https://www.engelsborgmedia.no/om-boka/ (Den er også til salgs fra Styrefart i Fredrikstad eller direkte ombord!)

Pga coronasituasjonen vil dette kurset kun bli arrangert på forespørsel!

Påmelding og info:

Beste hilsener

Per Arne Skjeggestad
Lærer/Instruktør/Daglig leder
D5LA, ROC, MCA/RYA Yachtmaster Ocean, STCW 2010 commercial
Mobil: 90 59 23 23

%d bloggere liker dette: