Seilkurs 2020

Seilkurs for nye seilere! ♀♂

Seilkursene varer i to hele dager med overnatting ombord.

Seilkursene inneholder det man trenger å kunne til å ta eksamen i ICC (s.k. internasjonalt båtførerbevis). Det vil være mulighet til å avlegge praktisk og teoretisk eksamen til ICC (International Certificate for Operators of Pleasure Craft) ved en senere anledning til rabattert pris for alle tidligere kursdeltakere.

Kurset vil inneholde alt fra grunnleggende seilteori, seiltrim, navigasjon, nattseilas, godt sjømannskap, sjøveisregler, sikkerhet og nødprosedyrer, utkikk, rortjeneste, MOB, fortøyning og planlegging.

Kurset starter fredag ettermiddag kl 18:00 med introduksjon, planlegging og bunkring.  Tokt med undervisning til f.eks. Skjærhalden (overnatting) og kryssing over til Väderöarna eller Koster (overnatting) og tilbake til utgangspunktet i Fredrikstad søndag med ankomst ca. kl. 18:00.

Kursavgift for 2-dagers ICC-kurs er kr. 4900,- inkludert mat og alle utgifter.

Prisen inkluderer overnatting i båten inkl. mat, dieselforbruk, havneavgifter, varme og kaffe.

Det er plass til 4-5 deltakere, og det kan fort bli fullt. Ta kontakt om det er noe du lurer på!

Det vil være mulig å avlegge eksamen i ICC (Internasjonalt båtførersertifikat) etter endt kurs. Når det gjelder ICC, koster vanligvis eksamen kr. 2990,-, og tar rundt tre timer pr kandidat. Kursdeltakere får imidlertid 20% rabatt på eksamen hos meg enten de velger å ta den umiddelbart eller på et senere tidspunkt. (Eksamen forutsetter at kandidaten innehar Båtførerbevis eller tilsvarende dokumentert kompetanse. Det er ikke nødvendig med ICC-eksamen for å få utbytte av kurset).

Kursbok må kjøpes i tillegg, og denne kan vi anbefale enhver skipper å ha i hylla uansett: https://www.engelsborgmedia.no/om-boka/ (Den er også til salgs ombord)

Ønsker du heller rent damekurs? Klikk her!

Påmelding og info:

Beste hilsener

Per Arne Skjeggestad
Lærer/Instruktør/Daglig leder
D5LA, ROC, MCA/RYA Yachtmaster Ocean, STCW 2010 commercial
Mobil: 90 59 23 23

 

%d bloggere like this: