Seilkurs 2020

Seilkurs for nye seilere! ♀♂

Seilkursene varer i to hele dager , denne gangen uten overnatting ombord.

Seilkursene inneholder det man trenger å kunne til å ta eksamen i ICC (s.k. internasjonalt båtførerbevis). Det vil være mulighet til å avlegge praktisk og teoretisk eksamen til ICC (International Certificate for Operators of Pleasure Craft) ved en senere anledning til rabattert pris for alle tidligere kursdeltakere.

Kurset vil inneholde alt fra grunnleggende seilteori, seiltrim, navigasjon,  godt sjømannskap, sjøveisregler, sikkerhet og nødprosedyrer, utkikk, rortjeneste, MOB, fortøyning og planlegging.

Kurset starter lørdag morgen kl 09:30 med introduksjon, sikkerhetsbriefing og noe teoriundervisning. Tokt fra Hankøsundet lørdag 10:30 – 19:00 og søndag kl. 09:30 – 19:00 med praktisk undervisning og seiløvelser begge dager.

Kursavgift for 2-dagers seilkurs ICC er kr. 4500,- inkludert mat og alle utgifter.

Prisen inkluderer da også dieselforbruk, havneavgifter, varme og kaffe.

Det er plass til 4-5 deltakere, og det kan fort bli fullt. Ta kontakt om det er noe du lurer på!


Det vil for øvrig være mulig å avlegge eksamen i ICC (Internasjonalt båtførersertifikat) ved en senere anledning etter endt kurs. Når det gjelder ICC, koster vanligvis eksamen kr. 2990,-, og tar rundt tre timer pr kandidat. Kursdeltakere får imidlertid 20% rabatt på eksamen hos meg enten de velger å ta den umiddelbart eller på et senere tidspunkt. (Eksamen forutsetter at kandidaten innehar Båtførerbevis eller tilsvarende dokumentert kompetanse. Det er ikke nødvendig med ICC-eksamen for å få utbytte av kurset).


Kursbok kan kjøpes i tillegg, og denne kan vi anbefale enhver skipper å ha i hylla uansett: https://www.engelsborgmedia.no/om-boka/ (Den er også til salgs ombord)

(Ønsker du heller rent damekurs?) Klikk her!

Påmelding og info:

Beste hilsener

Per Arne Skjeggestad
Lærer/Instruktør/Daglig leder
D5LA, ROC, MCA/RYA Yachtmaster Ocean, STCW 2010 commercial
Mobil: 90 59 23 23

%d bloggere like this: